Dizalica sa korpom za postavljanje rasvete

Početna    Usluge    Dizalica sa korpom za postavljanje rasvete

Ukoliko Vam je potrebna dizalica sa korpom za visinske radove za postavljanje i zamenu rasvete možemo Vam ponuditi dizalice sa korpom koje mogu poneti dve odrasle osobe i alat na visini od 20 metara. Dizalica je veoma malih dimenzija i vrlo lako može da priđe i nepristupačnim delovima.

Visinski radovi u korpi spadaju u rizične radove i kao takvi izvođač mora da poseduje odgovarajuće licence i sertifikate. Kompanija Biodez je upravo jedna od takvih. Već dugi niz godina se bavimo sečenjem stabla u vašem imaju sa i bez korišćenja dizalice i korpe. Pre samog sečenja neophodno je predvideti sve moguće opcije samog pada i zaštiti svo ljudstvo i objekte u okolini. Za tako specifičan zahtev neophodno je uže i vitlo sa kojim se vezuje granda ili stablo kako bi se obezbedila još veća sigurnost.

Kompanija Biodez uspešno posluje preko 7 godina i za to vreme imamo veliki broj oborenih stabala i visinskih radova koji su uspešno završeni.

Često postavljena pitanja vezana za iznajmljivanje dizalice sa korpom

Često postavljena pitanja vezana za iznajmljivanje dizalice sa korpom

Cena iznajmljivanja dizalice sa korpom zavisi od više parametara. Za najbolju cenu molmo Vas da nas kontaktirate putem telefona 061 222 2725

Call Now Button